Ceasuri Copii

Ceasurile noastre pentru copii sunt mai mult decât simple accesorii, ele sunt instrumente educative și distractive.

Ceasuri Copii

Ofertă
Ceasurile pentru copii MoreFIT™ MX528 sunt perfecte pentru a-i încuraja pe cei mici să fie activi și să-și urmărească activitățile zilnice. Cu un design colorat și distractiv, aceste ceasuri îi ajută pe copii să monitorizeze pașii, să înregistreze distanța parcursă și să monitorizeze caloriile arse. De asemenea, ceasurile MoreFIT™ MX528 oferă și funcții precum monitorizarea somnului și alarme pentru a-i ajuta pe copii să stabilească și să respecte rutine sănătoase. Cu aceste ceasuri pentru copii, fiecare zi devine o aventură plină de mișcare și distracție!
Ofertă
Ceasurile pentru copii Techone™ KT20S sunt ideale pentru a-și încuraja și motiva copiii să fie activi și să-și dezvolte abilitățile. Cu un design atrăgător și funcții distractive, aceste ceasuri îi ajută pe cei mici să învețe să citească timpul și să-și organizeze activitățile zilnice. Pe lângă afișarea orei, ceasurile Techone™ KT20S includ și jocuri interactive, alarme și funcții de monitorizare a activității fizice, cum ar fi numărul de pași efectuați.
Ofertă
Ceasurile pentru copii Q&Q VR99J010 sunt un accesoriu elegant și funcțional, perfecte pentru cei mici care doresc să-și dezvolte abilitățile de a citi ora și să fie la curent cu timpul într-un mod distractiv și interactiv.
Ofertă
Ceasurile pentru copii Minecraft MIN4181 sunt o combinație perfectă între pasiunea pentru jocul Minecraft și necesitatea de a ști întotdeauna cât este ceasul. Acestea sunt ideale pentru fanii jocului care doresc să aducă un strop de magie și aventură în fiecare zi.
Ofertă
Ceasurile pentru copii Minnie Mouse sunt adorabile și pline de farmec, fiind inspirate de personajul îndrăgit din lumea Disney. Acestea sunt accesoriile perfecte pentru micii fani ai Minnie Mouse, oferindu-le posibilitatea de a-și exprima personalitatea și de a fi mereu la curent cu ora într-un mod jucăuș și distractiv.
Ofertă
Ceasurile pentru copii Casio MQ-589167 sunt o alegere excelentă pentru cei mici care doresc un ceas simplu, fiabil și ușor de utilizat. Cu designul lor clasic și funcționalitatea de bază, aceste ceasuri îi vor ajuta pe copii să învețe să citească ora și să își dezvolte abilitățile de organizare și responsabilitate.
Ofertă
Ceasurile pentru copii Q&Q VR99J013Y sunt accesorii colorate și distractive, potrivite pentru cei mici în căutarea unei modalități amuzante de a-și urmări timpul. Cu designul lor plin de viață și funcționalitățile interactive, aceste ceasuri îi vor încânta pe copii și îi vor ajuta să își dezvolte abilitățile de a citi ora într-un mod captivant.
Ofertă
Ceasurile pentru copii Spiderman SPD4719 sunt accesorii perfecte pentru micii fani ai supereroului Spiderman. Cu designul lor dinamic și detaliile inspirate de personajul îndrăgit, aceste ceasuri aduc o doză de aventură și eroism în fiecare zi. Copiii vor fi încântați să-și poarte ceasurile Spiderman și să-și dezvolte abilitățile de a citi ora cu stil și în spiritul acțiunii.
Ofertă
Ceasurile pentru copii Q&Q VR19J009Y sunt accesorii vesele și colorate, potrivite pentru cei mici în căutarea unui ceas distractiv și funcțional. Cu designul lor plin de farmec și funcțiile lor ușor de utilizat, aceste ceasuri îi vor ajuta pe copii să-și dezvolte abilitățile de a citi ora și să-și exprime personalitatea într-un mod jucaus și captivant.