Ceasuri Sport

Descoperă colecția noastră dinamică de ceasuri sport, concepute pentru a te însoți în activitățile tale fizice și aventurile de zi cu zi!

Ceasuri Sport

Ofertă
Ceasurile TechONE K22 sunt piese de ceasornicărie moderne și tehnologice, concepute pentru cei pasionați de tehnologie și funcționalitate. Cu un cadran digital și o curea confortabilă, aceste ceasuri oferă informații precise despre timp și funcții avansate, cum ar fi cronometru, alarmă și afișare a datelor. Designul lor contemporan și durabilitatea lor le fac potrivite pentru activități sportive și aventuri în aer liber. Indiferent dacă îți place să alergi, să faci hiking sau să practici alte activități, ceasurile TechONE K22 te vor însoți cu precizie și stil.
Ofertă
Ceasurile TechONE NX9 Gorilla sunt piese de ceasornicărie rezistente și durabile, concepute pentru a rezista la provocările extreme. Cu un cadran robust și o carcasă rezistentă la șocuri, aceste ceasuri sunt ideale pentru aventurieri și persoane active. Materialele de înaltă calitate, precum sticla de safir și brățara din oțel inoxidabil, conferă ceasurilor TechONE NX9 Gorilla un aspect elegant și rezistență sporită. Cu funcții suplimentare, precum cronometru, luminozitate nocturnă și rezistență la apă, aceste ceasuri sunt parteneri de încredere în orice activitate. Indiferent dacă explorezi natura sau te antrenezi intens, ceasurile TechONE NX9 Gorilla te vor însoți cu precizie și rezistență în aventurile tale.
Ofertă
Ceasurile GO4FIT sunt piese de ceasornicărie dedicate celor pasionați de fitness și stil de viață sănătos. Echipate cu funcții avansate de monitorizare a activității fizice, precum măsurarea pulsului, numărarea pașilor și monitorizarea somnului, aceste ceasuri te ajută să îți urmărești progresul și să îți atingi obiectivele de fitness. Cu un design modern și confortabil, ceasurile GO4FIT se potrivesc perfect pe încheietura mâinii și sunt ideale pentru antrenamentele tale zilnice. Indiferent dacă alergi, faci jogging sau te antrenezi în sala de fitness, ceasurile GO4FIT îți oferă informațiile necesare pentru a-ți îmbunătăți performanța și sănătatea.
Ofertă
Ceasurile Huawei Watch GT 3 SE reprezintă o combinație perfectă între eleganță și performanță. Cu un design rafinat și o carcasă durabilă, aceste ceasuri oferă funcționalități avansate, cum ar fi monitorizarea sănătății, GPS integrat și durată mare de viață a bateriei. Indiferent dacă vrei să monitorizezi ritmul cardiac, să urmărești activitățile sportive sau să primești notificări de pe telefon, Huawei Watch GT 3 SE îți oferă o experiență completă și confortabilă. Cu ecranul său vibrant și variatele opțiuni de personalizare, acest ceas este un partener de încredere pentru stilul de viață activ și conectat.
Ofertă
Ceasurile Smarty® Microwear Ultra sunt dispozitive inteligente inovatoare, care îmbină funcționalitățile unui ceas cu cele ale unui smartphone. Cu un ecran tactil color și o interfață intuitivă, aceste ceasuri îți oferă acces la notificări, aplicații și funcții utile, direct de la încheietura mâinii tale. De la monitorizarea sănătății și activităților fizice, până la controlul muzicii și capturarea de fotografii, Smarty® Microwear Ultra îți aduce toate aceste facilități într-un dispozitiv compact și stilat. Indiferent dacă ești în mișcare sau la birou, acest ceas inteligent îți oferă o experiență conectată și practică, făcându-ți viața mai ușoară și mai eficientă.
Ofertă
Ceasurile TechONE® K37 Tactics sunt instrumente de încredere pentru cei pasionați de aventură și activități în aer liber. Cu un design robust și funcționalități specializate, aceste ceasuri sunt concepute pentru a face față oricăror provocări. De la rezistența la apă și șocuri, până la busolă, altimetru și cronometru, TechONE® K37 Tactics îți oferă instrumentele necesare pentru a-ți ghida drumul și a-ți măsura performanțele. Indiferent dacă ești într-o expediție montană sau într-o aventură în natură, acest ceas îți va fi un partener de încredere în explorarea ta.
Ofertă
Ceasurile TechONE™ E12 sunt dispozitive moderne și elegante, ce combină stilul și tehnologia avansată. Cu un design rafinat și funcționalități versatile, aceste ceasuri îți permit să monitorizezi activitățile fizice, să primești notificări de la smartphone și să-ți gestionezi sănătatea. Ecranul lor color și interfața intuitivă îți oferă o experiență vizuală plăcută, iar conectivitatea Bluetooth îți permite să te conectezi cu ușurință la alte dispozitive. Indiferent dacă îl porți la birou, la sală de sport sau în timpul activităților zilnice, TechONE™ E12 este un accesoriu versatil și practic, potrivit pentru fiecare moment al zilei.
Ofertă
Ceasurile Casio G-Shock GM-2100-1AER sunt o combinație perfectă între durabilitate și stil. Cu un design rezistent la șocuri și apă, aceste ceasuri sunt construite pentru a face față celor mai extreme condiții. Ecranul lor digital îți oferă o gamă variată de funcții, inclusiv afișarea orei în mai multe fusuri orare, cronometru, alarmă și calendar. Indiferent dacă ești într-o aventură în aer liber sau pur și simplu vrei un ceas rezistent și fiabil, Casio G-Shock GM-2100-1AER este alegerea potrivită pentru tine.
Ofertă
Ceasurile Garmin vívomove Sport reprezintă o combinație elegantă între design clasic și funcționalități moderne. Aceste ceasuri hibride oferă un aspect rafinat de ceas tradițional, dar integrează și funcții avansate de monitorizare a sănătății și a activității. Cu ajutorul tehnologiei Garmin, poți monitoriza ritmul cardiac, pașii, somnul și multe altele, pentru a-ți menține un stil de viață sănătos și activ. Indiferent dacă îl porți la birou, în timpul antrenamentelor sau în timpul activităților de zi cu zi, ceasurile Garmin vívomove Sport sunt atât elegante, cât și funcționale, fiind partenerul perfect pentru a-ți urmări progresul și a-ți atinge obiectivele de fitness.