Ceasuri Dame

Frumusețea și precizia se întâlnesc în ceasurile noastre pentru dame, create pentru femeile care apreciază detalii fine și designuri elegante

Ceasuri Damă

Ofertă
Ceasul Fossil Jacqueline ES3433 este o piesă deosebită ce emană eleganță și rafinament. Cu un cadran rotund și un design clasic, acest ceas se remarcă prin combinația perfectă între nuanțele de roz și argintiu. Curea din oțel inoxidabil și cadranul cu detalii subtile îi conferă un aspect sofisticat și versatil. Cu mecanismul quartz precis și rezistența la apă, ceasul Fossil Jacqueline ES3433 este un companion perfect pentru a-ți completa ținutele într-un mod subtil și elegant.
Ofertă
Ceasurile Geneve Crystal sunt sinonime cu strălucirea și eleganța, aducând o notă luxuriantă oricărei încheieturi. Fiecare ceas din colecția Geneve Crystal este ornamentat cu cristale prețioase, adăugându-i un farmec aparte și o strălucire deosebită. Designul lor sofisticat și detaliile intricate fac ca aceste ceasuri să fie veritabile bijuterii purtabile. Cu mecanisme precise și finisaje de înaltă calitate, ceasurile Geneve Crystal te încântă cu aspectul lor glamuros și cu atenția la detalii. Indiferent de ocazie, ceasurile Geneve Crystal atrag privirile și completează cu eleganță și rafinament ținutele tale.
Ofertă
Ceasul Geneve Hugo Boss 1502615 este o piesă de ceasornicărie impresionantă, care emană eleganță și stil. Designul său rafinat și detaliile atent lucrate îi conferă un aspect distinctiv și sofisticat. Cu un cadran rotund de culoare neagră, curea din oțel inoxidabil și marcări aurii, acest ceas Geneve Hugo Boss este o expresie a bunului gust și calității superioare. Cu mecanismul quartz precis și rezistența la apă, acest ceas reprezintă combinația perfectă între funcționalitate și eleganță. Indiferent de ocazie, ceasul Geneve Hugo Boss 1502615 adaugă un plus de rafinament și stil în orice ținută.
Ofertă
Ceasul Michael Kors MK6326 este un exemplu perfect al stilului și eleganței caracteristice brandului. Cu un cadran rotund de culoare neagră și o curea din oțel inoxidabil în nuanțe de argintiu și aur roz, acest ceas emană lux și rafinament. Detaliile subtile și designul sofisticat fac din MK6326 o piesă deosebită, potrivită pentru orice ocazie. Cu mecanism quartz precis și funcții suplimentare precum cronograf și dată, ceasul Michael Kors MK6326 nu numai că arată bine, dar este și funcțional. Indiferent dacă îl porți în timpul zilei sau într-o seară specială, acest ceas este un accesoriu deosebit care completează cu eleganță ținutele tale.
Ofertă
Ceasul Casio LTP-V005D-4B este o alegere excelentă pentru cei care caută un ceas simplu, dar elegant. Cu un cadran rotund de culoare roz și o curea din oțel inoxidabil în nuanțe de argintiu și roz, acest ceas emană feminitate și stil. Designul său minimalist și detaliile subtile îi conferă un aspect rafinat și versatil. Cu mecanism quartz precis și funcții de bază, cum ar fi afișarea orei și a minutei, ceasul Casio LTP-V005D-4B este practic și ușor de utilizat în viața de zi cu zi. Indiferent de ocazie, acest ceas adaugă un plus de eleganță și stil ținutelor tale, fiind un accesoriu de încredere și atrăgător.
Ofertă
Ceasul Guess - W0564 este o piesă de ceasornicărie cu un design rafinat și contemporan. Cu un cadran rotund de culoare albă și curea din piele neagră, acest ceas emană eleganță și stil. Detaliile aurii și cristalele prețioase amplasate în jurul cadranului îi conferă un aspect luxuriant și atrăgător. Cu mecanism quartz precis și funcții suplimentare precum afișarea datei, ceasul Guess - W0564 nu doar completează ținutele tale, ci și te ajută să fii la curent cu timpul și evenimentele importante. Indiferent dacă îl porți în timpul zilei sau la ocazii speciale, acest ceas adaugă un plus de stil și sofisticare în orice împrejurare.
Ofertă
Ceasul Fossil ES3712 este o bijuterie de ceasornicărie care îmbină eleganța clasică cu un design contemporan. Cu un cadran rotund de culoare albă și o curea din oțel inoxidabil în nuanțe de argintiu și aur roz, acest ceas emană rafinament și stil. Detaliile subtile, cum ar fi marcările aurii și cristalele strălucitoare, îi conferă un aspect deosebit și atrăgător. Cu mecanism quartz precis și funcții suplimentare precum afișarea datei, ceasul Fossil ES3712 este practic și versatil în utilizare. Indiferent de ocazie, acest ceas adaugă un plus de eleganță și stil ținutelor tale, fiind un accesoriu de încredere și sofisticat.
Ofertă
Ceasurile Guess W0626L2 sunt piese de ceasornicărie elegante și moderne, perfecte pentru a-ți exprima stilul distinct și sofisticat. Cu un cadran rotund de culoare argintie și o curea din oțel inoxidabil în nuanțe de argintiu și aur roz, aceste ceasuri emană rafinament și strălucire. Detaliile aurii și cristalele prețioase amplasate în jurul cadranului adaugă un plus de lux și eleganță. Cu mecanism quartz precis și funcții suplimentare, precum cronograf și dată, ceasurile Guess W0626L2 nu doar arată bine, ci sunt și funcționale. Indiferent de ocazie, aceste ceasuri sunt accesorii deosebite care completează cu eleganță ținutele tale, atrăgând toate privirile.
Ofertă
Ceasurile Geneva GV4 sunt piese de ceasornicărie cu un design clasic și rafinat, perfecte pentru cei care apreciază eleganța atemporală. Cu un cadran rotund de culoare albă și o curea din piele neagră, aceste ceasuri emană simplitate și stil. Detaliile argintii și cifrele romane adaugă un aer sofisticat și tradițional. Cu mecanism quartz precis, ceasurile Geneva GV4 sunt fiabile și ușor de utilizat în viața de zi cu zi. Indiferent de ocazie, aceste ceasuri adaugă un plus de rafinament și distincție ținutelor tale, fiind un accesoriu clasic și elegant.